Αρχική Σελίδα Σύλλογος Εκδηλώσεις Διάφορα Θέματα Πολυμέσα Επικοινωνία
 
Δεκέμβριος 2007

Στις 5 Δεκεμβρίου 2007 οργανώθηκε εκδήλωση με τίτλο «Μνήμη Ελένης Κούκκου» σε συνεργασία με την ομοσπονδία ΟΓΥΣΩ και τον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Μίλησαν Ακαδημαϊκοί (ο κος Κ. Σβολόπουλος και ο κ. Δ. Σκαρβέλης) και Καθηγητές Πανεπιστημίου (ο κ. Γ. Κοντόπουλος και ο κ. Π. Νικολόπουλος) για το επιστημονικό και ιστορικό έργο της Ελένης Κούκκου (ιστορικού και καθ. Πανεπιστημίου) ενώ η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, κα Σωσσάνα Καψοκεφάλου, για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό της έργο.

Φεβρουάριος 2007

28 Φεβρουαρίου 2007. Ημερίδα με θέμα: Ποιος διαπαιδαγωγεί την Νεολαία σήμερα; Διαπιστώσεις – Προβληματισμοί σε συνεργασία με την ομοσπονδία ΟΓΥΣΩ. Η ημερίδα έγινε στο «Μέγαρο Θ. Καρατζά» και συμμετείχαν αξιόλογοι ομιλητές όπως η Παιδοψυχίατρος κ. Αλεξάνδρα Ρούσου, ο καθηγητής Μαθηματικών και Πληροφορικής του Παν/μίου της Λυών κος Λυγερός, η δημοσιογράφος κα Δημακοπούλου.

Ιανουάριος 2007

Τρείς Εκπομπές στον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Προέδρου κ. Μαρίας Παπαευαγγέλου, με θέμα : «Γυναικεία Γονιμότητα και απόφαση για παιδί. Παράγοντες επηρεασμού και διλήμματα».
 
Περίοδος 2008
Περίοδος 2007
Περίοδος 2006
Περίοδος 2005
 
Copyright © 2010 - Created by UrbanHearoes.gr